Vem?
Var?

Detta är Mrkoll

En ny upplysningstjänst om och för privatpersoner

Mrkoll är en söktjänst för information om privatpersoner, utvecklad för konsumenter. Vi samlar information från offentliga register och hanterar den för att göra den lättförstålig. Vi sammanställer information om personer som är 16 år eller äldre. Totalt finns cirka 8.4 miljoner individer sökbara i tjänsten.

Du kan söka med hjälp av ett fullständigt namn, delar ur ett namn och/eller kombinera en gatu- eller postadress. Du kan också söka med hjälp av ett personnummer.

Vi är en av Sveriges mest kompletta nummerupplysningstjänster med fler telefonnummer till privatpersoner. Naturligtvis kan du söka på ett telefonnummer.

Aktuell information gör oss till en tillförlitlig källa

Varje vecka uppdaterar, raderar och adderar vi hundratusentals uppgifter. Vi rensar bort inaktuella uppgifter, publicerar nya adresser och telefonnummer eller döljer personer som nyligen fått skyddad identitet. Vi tror att en transparent och lättillgänglig tjänst för information underlättar för många.

Håll koll på vem som flyttar in!

Direkt i huvudmenyn har du tillgång till vår funktion Nya Grannar som visar vem som nyligen flyttar till eller inom din eller annan valfri kommun.

Vem är mest eftersökt?

I huvudmenyn hittar du även vår Topplista som på kommunnivå visar vem som är mest eftersökt i vår tjänst just nu. Naturligtvis kan du även se vem som söks mest efter i hela landet.

Var bodde personen tidigare?

Har du fått en ny granne? I Mrkoll finns information om tidigare folkbokföringsadresser.

Om Mrkoll.se

Mrkoll är en produkt från Nusvar AB som är ett företag som insamlar och förädlar information.

Den information som publiceras i tjänsten har sitt ursprung hos myndigheterna och är tillgänglig för allmänheten via offentlighetsprincipen.

Tjänsten har meddelats utgivningsbevis • Ansvarig utgivare är Simon Krantz • Läs mer om juridik och publicering under menyvalet Om tjänsten
Nu med bättre koll på telefonnummer!
Vi hittar fler nummer!