Vem?
Var?

Dold utdelningsadress

Dold utdelningsadress

Mrkoll är en upplysningstjänst som sammanställer och tillgängliggör offentlig information som har sitt ursprung hos svenska myndigheter. Folkbokföringsadress är en offentlig uppgift som har sitt ursprung i Skatteverkets folkbokföringsdatabas.

Begär dold utdelningsadress på Mrkoll

Du kan med hjälp av BankID välja att tillfälligt hindra din utdelningsadress från att visas på Mrkoll under 30 dagar. T.ex. kan du använda funktionen under flytt för att undvika att din tidigare adress är synlig fram tills dess att uppgiften har ändrats hos myndigheten. Du kan när som helst återpublicera din utdelningsadress, även innan det att 30 dagar har passerat.

Dold utdelningsadress på Mrkoll gäller i 30 dagar

När 30 dagar har passerat blir adressen återigen synlig. Om du vill förlänga tiden ytterligar behöver du då återigen med hjälp av BankID logga in för att markera adressen som dold.

Om Mrkoll.se

Mrkoll är en produkt från Nusvar AB som är ett företag som insamlar och förädlar information.

Den information som publiceras i tjänsten har sitt ursprung hos myndigheterna och är tillgänglig för allmänheten via offentlighetsprincipen.

Tjänsten har meddelats utgivningsbevis • Ansvarig utgivare är Simon Krantz • Läs mer om juridik och publicering under menyvalet Om tjänsten
Någon kollade upp Rattanakorn Stockholm
1 sekund sedan