Vem?
Var?

Kundservice

Hur tar jag bort publicerade uppgifter?

Den information som syns i Mrkoll har sitt ursprung hos myndigheterna. Den är tillgänglig för vem som helst via offentlighetsprincipen. Det innebär att vem som helst har rätt att ta del av informationen. Vi uppdaterar adressuppgifter löpande och du behöver inte kontakta oss för att få din adress uppdaterad.

Vanliga frågor om publicerade uppgifter

Jag har flyttat, men min adress har inte ändrats hos er

Vi uppdaterar löpande våra adressuppgifter, men ibland kan det dröja innan din nya adress syns. Du behöver inte kontakta oss för att få din adress uppdaterad.

Jag bor inte längre i Sverige, men syns ändå i Mrkoll

Det stämmer. Vi publicerar fortsatt uppgifter om personer som har utvandrat. Publiceringen kan komma att upphöra om personen inte återvänder till Sverige under en längre tid.

Jag vill inte att mitt telefonnummer syns i Mrkoll

Vi uppdaterar och tillhandahåller telefonnummer från flera av de större operatörerna. Om ett nummer har listats som du inte vill ha synligt så kan du själv dölja det med hjälp av BankID. Tänk på att ditt nummer kan listas hos andra söktjänster, varför vi rekommenderar dig att även begära att få det dolt hos din operatör där det har sitt ursprung.

Jag vill inte att min gatuadress syns i Mrkoll

Du kan själv tillfälligt dölja din utdelningsadress i Mrkoll. Detta kan du t.ex. göra under en pågående flytt tills dess att du har hunnit adressändra. Under tiden din utdelningsadress är dold syns dock fortfarande ditt postnummer och ort. Du hanterar detta ärende själv med hjälp av BankID.

Logga in med Mobilt BankID
Om Mrkoll.se

Mrkoll är en produkt från Nusvar AB som är ett företag som insamlar och förädlar information.

Den information som publiceras i tjänsten har sitt ursprung hos myndigheterna och är tillgänglig för allmänheten via offentlighetsprincipen.

Tjänsten har meddelats utgivningsbevis • Ansvarig utgivare är Simon Krantz • Läs mer om juridik och publicering under menyvalet Om tjänsten
Nu med bättre koll på telefonnummer!
Vi hittar fler nummer!